VIII. Nagy Sportágválasztó

2011.05.18. 09:47

Idén tavasszal immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó. A rendzezvény célja, hogy a fiatalok (főleg általános iskolás korú gyerekek, de korhatár nélkül várnak mindenkit) megszeressék a rendszeres sportot, és megtalálják saját sportágukat, ami legjobban tetszik nekik. 

A tavaszi esemény május 27-28-án lesz a kőbányai Merkapt Maraton Sportközpontban (Maglódi út 12/A).

A rendezvényen számos küzdősport/harcművészet is képviselteti magát, többek közt ki lehet próbálni a kung-fu-t, judot, hapkidot, boxot, jiu-jitsut, a thai boxot, és természetesen a taekwon-dot is (annak mindkét, az országban elterjedt irányzatát is).

Az ITF Taekwon-do-t az elmúlt évekhez hasonlóan idén is mi Sasok fogjuk képviselni, várunk szeretettel minden érdeklődőt. Amennyiben megtetszett a sportágunk, jobboldalon láthatod a Sasok Sportcentrum elérhetőségeit keress meg bátran minket, ovis-gyerek edzéstől kezdve a felnőtt kezdő edzésekig mindenkit szeretettel látunk edzéseinken.

Amennyiben nem laksz Budapesten, vagy messze van Kőbánya, keress meg minket bátran a blog e-mailcímén, és reméljük tudunk ajánlani egyesületet a Te lakhelyed környékén is.

Részletekért látogasd meg az esemény honlapját:

http://www.sportagvalaszto.hu/

Mi ott leszünk, Te is jössz?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr832913139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása