Ajánló: tkdaction.com

2011.02.20. 01:12

Egy újabb kedvcsináló következik - ezúttal fényképeket, méghozzá rengeteget és jó minőségűeket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Az alábbi fotóblogra az Új-Zélandi VB honlapján találtam rá, ők a hivatalos fotósai az eseménynek.

http://www.tkdaction.com/

 

Az oldalon bármelyik bejegyzés második képére kattintva egy picasa-s fotógaléria tölt be, érdemes végignézegetni őket. Életképek, küzdelem, törések, formagyakorlatok, edzések láthatóak ezeken a nagyon jó minőségű képeken. Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy érdemes a fényképészek összes fotóalbumát megnézni (többen is vannak), így régebbi és válogatás nélküli fényképeket is láthatunk.

A képeken jórészt az Új-Zélandi válogatott tagjai láthatóak egyébiránt.

Még egyszer ezútön is szeretnék külön köszönetet mondani a fotóblog tulajdonosának, aki egy rövid levélváltás eredményeképp engedélyezte, hogy felhasználjuk a fényképeit illusztrációként a blogban.

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr192673896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása