Május 13. és 15-e között kerül megrendezésre a Délkelet-európai Taekwon-do bajnokság (South Eastern Europe Taekwon-do Championships 2011), melynek helyszíne Cluj-Napoca, magyar nevén Kolozsvár lesz. A rendezvény szervezője a Romániai Nemzeti ITF Taekwon-do Szövetség, illetve a Délkelet-Európai ITF Taekwon-do Szövetség.

A versenyt 4 korosztályban szervezik (gyerek, ifi, felnőtt és senior kategóriákban), (csapat-) formagyakorlatban, (csapat-) küzdelemben, tradicionális küzdelemben, erő- illetve speciáltechnikai törés számokban lehet indulni. Törésben és csapatszámokban klubonként egy nevező lehet egy korosztályban. A legtöbb számban 6. gup, zöld övtől lehet nevezni.

A versenyre bármelyik az AETF és az ITF szövetségek által elismert válogatott vagy klub tagjai nevezhetnek. A versenyre való jelentkezés határideje május 2., a szállásra leadandó jelentkezés határideje pedig április 14.

További részleteket a verseny honlapján találhattok (angol nyelven):

http://see-tkd.taekwondo-itf.ro/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr502812864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása