Idén immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre Romániában a Nemzetközi Nyári Kupa, melyet a King Do és Royal Kwon sportegyesületek, illetve a Romániai ITF Taekwon-do szövetség szervez. 

A verseny június 16. és 19. közt kerül megrendezésre a Nagyváradi Egyetem sportcsarnokában (Fagarasului utca 1.).

A versenyt gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt számokban rendezik, egyéni formagyakorlatban és küzdelemben, csapat formagyakorlatban és küzdelemben, illetve egyéni és csapat speciáltechnikai- és erőtörésben mérhetik össze tudásukat a versenyzők (illetve a felnőtt mesterek számára tradicionális küzdelmet is rendeznek). Plusz érdekesség, hogy a 35-45 év közötti felnőtt férfi versenyzők külön küzdelmi számba nevezhetnek "old boys" kategóriában.

A versenyre 8. gup sárga övtől lehet jelentkezni, így az alacsony öveseknek ismét itt egy jó lehetőség kipróbálni magukat a nemzetközi porondon. 

Részletes kiírás a romániai nemzeti szövetség honlapján olvasható (magyar nyelven is):

http://www.taekwondo-itf.ro/html/cupa_int_oradea_2011.php

(Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=167005000024406)

Nevezési határidő a szállásra és a versenyre egyaránt június 5.

Mi ott leszünk, ti is jöttök?

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr192861899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása