Ne feledjétek, a hétvégén (márc. 10-11.)  újra mestervizsgákat rendez a Magyar Taekwon-do Szövetség. Ha valakinek nincs még programja a hétvégére, meleg szívvel ajánlom az idén különösen érdekes vizsgát, ugyanis VI. dan fokozatra is lesz vizsgázó az idei megmérettetésen. A jelentkezők létszáma miatt várhatóan idén a szabad küzdelmi rész elmarad, cserébe meglehetősen nagy izgalommal várhatjuk a magas danos vizsgázókat.

A vizsga helyszíne a szokásos Központi edzőterem (1022 Fillér utca 70-76. -Általános Iskola - 1.emelet Tornaterem). A belépés díjtalan, így minden érdeklődőt szeretettel várnak a vizsgán akár szurkolni, akár érdeklődőként. A vizsga általában reggel 9-kor kezdődik, és délután 5-6 óra magasságában szokott befejeződni (ettől idén a sok vizsgázó miatt eltérés lehet természetesen).

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr414299315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása