Jelen rövid posztommal egy kis érdekességet szeretnék megosztani veletek. Az AETF honlapján megjelent ajánlás szerint a most hétvégén megrendezésre kerülő orosz felnőtt és ifjúsági ITF Taekwon-do bajnokság megtekinthető az Interneten keresztül is, mely az alábbi címen érhető el: http://tv.taekwon.ru/

A kezdeményezés egyébiránt nem újkeletű, az Új-Zélandi VB-n is lehetett ilyen közvetítést követni. Napjainkban már egyre inkább adottak a technológiai feltételek egy ilyen on-line közvetítés megvalósításához, elképzelhető, hogy az elkövetkezendő évben még sokkal több ilyet fogunk látni.

Mindenképp érdemes lehet belenézni a közvetítésbe, hogy lássuk Oroszországban milyen a színvonal, és milyen ügyesek az orosz TKD-sok.

(A cikk írásának idején off-line volt mindhárom stream, reméljük ez a hétvége során még változik)

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr472848007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása