Az év első komoly európai versenye március 25. és 27. között kerül megrendezésre: a 9. Presov Open, Szlovákiában, amint azt a neve is sugallja, Presovban, vagy ahogy magyarul ismerjük Eperjesen.

A szervezők 9 országból várják a résztvevőket: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Írország, Lettország, Szlovénia és Szlovákia.

A versenyet formagyakorlat, szabad küzdelem, csapatküzdelem, speciáltechnikai törés és erőtörés számokban rendezik. 

Formagyakorlatban akár 9. kup, azaz sárga csíktól is lehet indulni, kiváló lehetőség, hogy alacsonyövesek is kipróbálják magukat nemzetközi versenyen, hogy megtudják milyen a hangulat egy ilyen versenyen.

 

A versenykiírás (angolul) az AETF (All European Taekwon-do Federation) honlapján az alábbi címen érhető el: http://itfeurope.org/download/_Gebaek.pdf

 

Egyetlen balszerencsés vonzata van magyar vonatkozásban a versenynek, hogy sajnos ütközik egy másik rangos eseménnyel: ugyanazon hétvégén kerül megrendezésre a Központi edzőteremben a danvizsga 1-5. danra, és sajnos nem lehet egyszerre két helyen is ott lenni, de aki nem jut ki a verseny megtekintésére, mindenképp javaslom a danvizsgák megtekintését, ha szeretne érdekességeket látni, és még sosem volt magasöves övvizsgán.

A közeljövőben várhatóan lesz egy-két cikk a különböző versenyszámokról, szabályokról.

(Kép forrása itt)

UPDATE: Már kevesebb, mint egy hónap van hátra a versenyig, az AETF honlapjára kikerült a részletes versenykiírás is, ha még valaki nem látta volna és érdekelné:

http://itfeurope.org/NL2011-01-33.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr662632316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása