Egy nap késéssel ugyan, de az időeltolódás miatt remélem bocsánatos bűn, március 9-ével kezdetét vette az ITF Taekwondo világbajnokság Új-Zélandon, Wellingtonban. 

Az időeltolódás a magyar időhöz képest pontosan 12 óra, és ők előbb járnak nálunk, tehát pontosan 12 órát kell hozzáadni a mostani időhöz.

Ezt a cikket most rövidre is fogom, a lelkes érdeklődők máris elkezdhetnek nézelődni a verseny hivatalos honlapján, illetve a hivatalos fénykép- és eredményközlő oldalon, a már emlegetett TKDAction oldalon.

Külön felhívnám a figyelmet, hogy a verseny élőben, Interneten keresztül is nézhető, de a verseny itteni idő szerint este kezdődik, és hajnalig tart.

http://www.itfnewzealand2011.com/

http://www.tkdaction.com/

A következő cikkek kicsit sűrűbbek lesznek várhatóan, az elkövetkezendő pár napban sokkal több bejegyzés várható, mint az előző hetekben megszokott volt.

(Kép forrása: itt)

Szerző: e_orbit

Szólj hozzá!

Címkék: vb nz2011

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr682726527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása