Ezúttal egy pár videófelvétellel jelentkezem. A tkdaction.com-os csapat a rengeteg fénykép mellett néhány videót is készített, melyek közül a YouTube-on HD minőségben elérhető pár, ezeket nézzük most sorra. A videókat érdemes a YouTube-on, 720p vagy 1080p-ben nézni, ha valakinek bírja a gépe :)

 

Az első felvételen az Új-Zélandi felnőtt csapat (Mark Trotter, Luke Thompson) tradicionális küzdelme látható. Idén ez a páros nyerte a világbajnokságot.

 

 

A következő videón az argentín felnőtt férfi csapat foragyakorlata látható. Ez a csapat idén 3. helyezést ért el ebben a számban a VB-n.

 

 

Az alábbi videón ismét Új-Zélandi csapat látható, a felnőtt férfi csapatformagyakorlatokat idén ők nyerték. Mondja ezek után azt valaki, hogy a Dan-Gun-nal nem lehet VB győztes egy csapat :)

 

 

És végül de nem utolsó sorban a szintén Új-Zélandi, ezúttal az ifi női csapat formagyakorla látható. Ők idén a 2. helyezést érték el a kategóriában.

 

 

Ha valakinek van érdekes, említésre méltó, szép videója, linkje videóhoz az idei Világbajnokságról, ne habozzon elküldeni a címet kommentben, vagy a tkdblog@gmail.com e-mail címre, hogy másokkal is megoszhassuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr712745942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása