Danvizsgák hétvégén

2011.03.23. 15:28

A hétvégén (márc. 26-27.) danvizsgák (I.-V. Dan-ig) lesznek a központi edzőteremben (1022 Fillér utca 70-76. -Általános Iskola - 1.emelet Tornaterem). 

A vizsgák menetrendje várhatóan a szokásos lesz: a szombati napon délelőtt formagyakorlat, elmélet, pontrúgások, délután önvédelem illetve tradicionális küzdelem, vasárnap délelőtt szabad küzdelem, délután pedig erőtörés, speciáltechnikai törés illetve erőnléti próbák várhatóak.

Külső szemlélődőknek, és azoknak akiknek a taekwon-do új még különösen ajánlanám figyelmébe a tradicionális küzdelmeket, a szabad küzdelmeket, a törés számokat, illetve az önvédelmet, ezek lesznek talán a leglátványosabbak.

A vizsga megtekintése ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

A vizsgáról utólag beszámolót olvashattok majd itt a blogon, és ha sikerül, egy képgalériát is megtalálhattok majd itt ott készült képekről. (Ezúton is kérem, hogy ha valaki készít képeket, akkor juttassa el hozzánk - emailcím jobb oldalt -, hogy másokkal is megoszthassuk őket!)

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr712765130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása