Beszámoló: Danvizsga 2011

2011.04.08. 14:54

Kicsit megkésve, de íme az ígért beszámoló a danvizsgáról.

Egy hétvégén a Presov Opennel, március utolsó hétvégéjén került megrendezésre a hazai danvizsga a Központi edzőteremben, Harmat László VIII. dan Nagymester vezényletével. Az évente megrendezésre kerülő danvizsgákon idén kereken 50 vizsgázó vett részt. Az vizsgán ebben az évben harmadik, negyedik, illetve ötödik danra is voltak vizsgázók, így idén különösen látványos eseményen vehettek részt a nézők.

A két napos vizsgán szombaton formagyakorlatokat láthattunk, illetve bázistechnika, és elmélet, majd önvédelem, végül tradicionális küzdelem volt a program. Vasárnap délelőtt a küzdelmekkel folytatódott az esemény: minden vizsgázónak 10 menetet kellett küzdenie a sikeres vizsgához. A küzdelmek után speciáltechnikai-, és erőtöréseké volt a főszerep, majd a vizsga erő- illetve állóképesség gyakorlatokkal zárult. 

Az idei vizsgán 22-en sikeresen vizsgáztak I. danra, 10-en II., 9-en III., 4-en IV., illetve 5-en V. Dan fokozatra. Minden sikeres vizsgázottnak ezúton is szeretnénk gratulálni.

 

Akinek készült képe, vagy videófelvétele a Danvizsgán, mindenképpen juttassa el hozzánk, hogy meg tudjuk osztani mindenkivel. (A jelentkezéseket a tkdblog@gmail.com címre várjuk)

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr372809745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása