A múlt hétvégén, pénteken és szombaton lezajlott a tavaszi Nagy Sportágválasztó. Pénteken délelőtt az iskolákat és óvodákat, míg péntek délután és szombaton a családokat várták a rendezők. A pénteki napon derűs, szép idő várta a kilátogatókat, de a szombati napra nem maradhatott el az immáron szokásos zápor.

Szerencsére az időjárás nem törte meg az emberek lelkesedését (egy kisgyereknek egy beígért programra nem lehet azt mondani, hogy nem megyünk el, mert esik az eső :)), és rengeteg gyerek próbálta ki a sportágakat, sőt, mivel sátortető alatt voltunk, az eső idejére összegyűltek azok az emberek is a sátrak alatt, akik amúgy csak kóboroltak a sportágválasztó területén, és így még több kíváncsiskodó gyerek jött megnézni, hogy mi is az a Taekwon-do, és hogy is csinálják ezt.

Idén matricás pontgyűjtő rendszert alakítottak ki a gyerekeknek: minden kipróbált sportág után kaptak egy matricát, ezzel ösztönözve a gyerekeket, hogy minél több sportágat próbáljanak ki.

Idei helyünkön a tavalyihoz hasonlóan más harcművészetekkel voltunk egy sátor alatt: közvetlen szomszédságunkban voltak a szintén koreai eredetű harcművészek - a Hapkidosok, a Wing-Tsun Kung-fu-sok, brazil jitsu-sok, és savate-sok, de a közelben voltak például a WTF Taekwon-do-sok, illetve Kick-boxosok is.

A gyerekek szerencsére nem voltak félénkek, és rengeteg érdeklődő próbálta ki a mi ágazatunkat: egy kis pajzsozás után az ügyesebb gyerekek nyeles célpontra rúghattak, majd küzdelemben próbálták ki magukat. 

Reméljük sok gyereknek megtetszett a sportág, és keresik majd fel valamelyik sportegyesületet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://itftaekwondo.blog.hu/api/trackback/id/tr262942793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.09.20. 10:42:23

Sajnos idén nem sikerült hozzátok is eljutnunk a nagy dömping közepette, de legközelebb a gyerekekkel mindenképpen beugrunk :)
süti beállítások módosítása